Pregatire

Suntem in permanenta preocupati de nivelul de pregatire al agentilor Scorpion Security , cu precadere al celor care fac parte din elita Scorpion Security " Compartimentul Monitorizare - Interventie".

     In afara procesului de recrutare la care sunt supusii candidatii ce acced la acest compartiment sunt programate si executate testari ale cunostintelor periodice sau ad-hoc , in asa fel incat acestia sa nu cada in rutina job-ului.

     Cursurile de pregatire respecta cadrul legislativ si sunt sustinute pe baza spetelor reale sau imaginate de catre conducatorii departamentului C.M.I. Acestea au rolul de a forma si intretine in memoria fiecarui agent importanta unui astfel de job .

     In cadrul testarilor periodice sunt urmarite:- cunoasterea legilor Legea. 333 / 2003, Lg. 40 / 2010, Lg. 295 / 2004, Codul Rutier, etc.
- cunoasterea procedurilor interne Scorpion Security si punerea in practica a acestora in diferite spete 
- spiritul de observatie individual 
- orientarea in teren 
- acordare primului ajutor in diverse situatii 
- sudarea intregii echipe.

     Antrenamentele fizice saptamanale au rolul de a mentine starea fizica a agentilor, in acest sens sunt organizate sedinte de pregatire fizica la salii de forta , bazine de inot, etc.

     Scorpion Security pune accentul pe sudarea echipei intr-un tot unitar, in acest sens sun organizate ( cel putin o data pe luna ) partide de fotbal, activitati de calarie, concursuri de carting, etc.

     Lucram cu oameni bine pregatiti care fac totul ca la carte, au cunostinte temeinice si o imensa dragoste pentru oamenii pe care ii protejeaza.